PNJ - plastové nádrže jímky
Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 8-18 hod.)
0 ks
za 0 CZK
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.

Jakou velikost zvolit?

 


Vypočítejte si orientační velikost jímky

Výběr velikosti pro použití v občanské zástavbě se řídí základním výpočtem dle ČSN 75 6081 ze vztahu:

V = n * q * t (m³)

V - požadovaný užitečný objem

n - počet napojených obyvatel

q - specifická průměrná spotřeba vody v m³ / osoba

t - časový interval vyprazdňování žumpy ve dnech


 

Jaký typ zvolit?

 

O tom zda-li zvolit nádrž samonosnou, dvouplášťovou nebo k obetonování, rozhoduje primárně struktura podloží, ve kterém bude uložena. Každý typ je vhodný do jiného prostředí, co nám tedy kvalita půdy řekne o tom, jaký typ vybrat?


 

Retenční nádrž na dešťovou vodu

 

     Samonosná

Vhodné do míst se stabilním podložím bez výskytu
spodních vod nebo jílovité půdy bez statického
zatížení.

      K obetonování

Vhodné do míst s vyšším statickým zatížením
poblíž pozemních komunikací a nosných sloupů
bez výskytu spodních vod.

    Dvouplášťová

Vhodné do míst s nestabilním podložím
výskytem vyšší hladiny spodní vody
jílovité či písčité půdy a vyšším
statickým zatížením.

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno a příjmení
    • emailovou adresu
    • telefonní číslo
    • fakturační adresu
    • dodací adresu
    • historii objednávek
    • …………..
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 5 let a to za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu, pokud tuto dobu neprodloužíte. K prodloužení dochází aktivním využíváním uživatelského účtu, čili při každém přihlášení do uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatel služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to a to zasláním dopisu, emailu s žádostí o odstranění.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění uživatelské registrace z databáze včetně s tím spojených osobních údajů
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

 Sociální sítě

       

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                           

Kde nás najdete

Kontakty
www.plastovenadrzejimky.cz
Zákaznická linka
(Po-Pá, 8-18 hod.)
Copyright © 2019 www.plastovenadrzejimky.cz
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz